Gama de aparataje Axolute

Datorita design-ului sau minimalist, care pune accentul pe geometria eleganta, Axolute Etèris se armonizeaza cu orice perete.

Excelenta in tehnologie si design

Axolute reprezinta contopirea perfecta intre excelenta in design si optiune estetica, satisfacand diferite universuri si cerinte, lucru care face posibila obtinerea unei game de produse aproape infinite.

Axolute este cea mai buna optiune pentru toate mediile de calitate superioara. Datorita tuturor finisajelor sale diferite, Axolute poate satisface gusturi si proiecte diferite.

Axolute Whice este simbolul clasic al noului stil care isi regaseste expresia maxima prin discretie si rolul principal al sticlei albe. Puritatea suprafetelor din sticla, puterea comunicativa a LED-urilor si tehnologia ecranului tactil sunt elementele distinctive atat pentru Whice cat si pentru Nighter.

Intrerupatoarele White au o suprafata alba lucioasa si lentile opalescente si sunt integrate in capace albe in care dispare chiar si rama interioara cromata pentru a obtine efectul de alb total. Varianta Corian, cu suprafata sa neteda, creeaza o armonie completa.