Despre Noi

Marci inregistrate la Osim: ELDA, LEVIROM, SKYLIGHT

Compania are o prezenta si experienta de peste 10 ani in industria produselor electrice, ofera solutii tehnice complete, consultanta, proiectare si executie tablouri electrice de joasa tensiune pana la 4000A.

Suntem acreditati pentru sistemul intelligent KNX, folosit in controlul residential si industrial al echipamentelor existente sau noi.
Intr-un secol in care aproape orice actiune, miscare este bazata pe electricitate, dorim sa aducem contributia noastra pentru eficientizarea activitatilor, prin oferta noastra de produse: aparate de iluminat si surse, prize si intrerupatoare, aparatura de protectie, distributie, ultraterminale, echipamente de cablare circuite de forta.

Siguranta pe care o oferim clientilor si calitatea superioara a produselor distribuite pot fi considerate cele mai importante aspecte datorita carora am reusit sa ajungem la nivelul la care ne aflam azi.

Suntem diferiti

Venim cu o oferta cat mai completa de aparataj de joasa si medie tensiune, pentru ca oricine sa gaseasca intr-un singur loc tot ce este necesar pentru orice fel de instalatie electrica.

Avem un program prin care se comunica intern foarte mult pentru cunoasterea problemelor si nevoia clientilor nostrii, pentru a le putea raspunde competent in orice moment.

Echipa ELDA

Rezultatele pozitive ale companiei se datoreaza unei echipe tinere si dinamice care trateaza cu acelasi respect fiecare client in parte. Echipa noastra este determinata sa isi atinga potentialul maxim in cadrul acestei companii.

Levente Mezei Director General

Mezei Zsolt Director Dezvoltare

Csep Ildiko Director Economic

Tocaci Lucian Director Tehnic

Gyulai Csaba Manager Vanzari Zonal

Szoke Mihaly Reprezentant Vanzari

Raymond Vargas Reprezentant vanzari

Laszlo Roland Reprezentant Vânzari

Adina Mihu Inginer Vanzari

Andrei Tarau Inginer Ofertare

Rosca Mihai Inginer Design Iluminat

Kornya Anna-Maria Asistent vanzari

Oncea Mihaela Asistent vanzari

Nemes Orsolya Asistent vanzari online

Mathe Izabella Contabilitate primara & logistica

Mezei Ferencz Achizitii & Ofertare

90 %

Rata de satisfactie a clientilor

110

Branduri comercializate

339265 

Produse livrate

28 ore

Timp mediu de livrare

LEVIROM SRL – membru FEGIME

FEGIME – Federația Europeană a Distribuitorilor Independenți de Materiale Electrice este o organizație internațională creată in anul 1989 cu scopul de a proteja interesele distrbuitorilor independenți, într-o piață cu o puternică tendință de concentrare.

FEGIME România este membră a organizației europene din anul 2008, iar în prezent există în Europa 18 organizații naționale.