Informatii utile

Programul de procesare a comenzilor online este:

– Luni – Vineri intre orele 08:00 – 16:30

Procesarea comenzilor se va face in ordinea inregistrarii lor in sistem, intervalul maxim de timp necesar procesarii unei comenzi fiind intre 24 – 48 ore lucratoare. Dupa procesarea comenzii vei fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru a stabili detaliile de livrare. Comenzile primite la sfarsitul saptamanii vor fi procesate incepand de luni in ordinea primirii lor.

Atentie! Preturile produselor prezentate pe site-ul www.elda.ro sunt valabile numai pentru achizitiile online, respectiv rezervari online de produse, si pot fi diferite de cele practicate in showroomul Elda.

Plasarea unei comenzi online valide nu garanteaza clientului rezervarea si/sau livrarea produsului comandat. Confirmarea stocului si rezervarea produsului in vederea onorarii comenzii se face de catre operatorii nostri prin telefon sau prin e-mail.

Livrarea produselor asigurata prin firma partenera se efectueaza pana in fata blocului/casei.

Livrarea produselor se face in functie de stocul produselor in momentul plasarii comenzii, iar termenul de livrare este de 24 – 48 ore lucratoare, din momentul confirmarii comenzii.

Livrarea se face prin curierat rapid. Pentru comenzile cu valoare mai mare de 300 lei livrarea este gratuita. Pentru comenzi cu valoare mai mica de 300 lei costul transportului este de 20 lei cu TVA incus.

Anularea comenzilor online se face prin trimiterea unei cereri de anulare la adresa office@elda.ro.

Procesarea comenzilor in perioada sarbatorilor
In perioada sarbatorilor de Paste, sau de iarna, intervalul maxim de timp necesar procesarii unei comenzi este intre 48 – 72 ore lucratoare.

Contacteaza echipa elda.ro la numarul de telefon 0364 710 261 sau prin e-mail la adresa: office@elda.ro