Protectie Electrica

La fel cum imbunatatim incontinuu confortul casei noastre, nu trebuie sa uitam nici de elementele mici dar importante care asigura functionarea corecta si protectia energiei electrice care ne inconjoara. Tablourile electrice, disjunctoarele modulare si tablourile modulare de cea mai buna calitate stau pe bazele sigurantei casei noastre. In magazinul nostru Elda.ro vei gasi o gama completa de produse de calitate care vor permite functionarea corecta a echipamentelor electrice.
Disjunctoare modulare Schneider Electric

Disjunctoarele modulare din magazinul nostru protejeza cablurile si liniile impotriva supratensiunilor sau scurtcircuitelor interne, dar si impotriva suprasolicitatii termice. Sunt produse compacte, cu un design care permite coordonarea eficienta ale elementelor, oferind in acelasi timp o protectie eficienta impotriva electrocutarii. Pentru a gasi produsul perfect, poti alege dintr-o gama foarte variata de disjunctoare Schneider si disjunctoare Legrand de cea mai buna calitate.

Tablorui metalice si placi montaj

Cand alegem tablourile electrice, trebuie sa tinem cont atat de calitatea materialului din care aceasta a fost fabricata, cat si de spatiul oferit de catre acesta, pentru instalatii. In aceasta categorie vei gasi tablouri metalice si tablouri plastice de la Schneider Electric. Aceste tablouri ofer un spatiu mare, perfect pentru instalarea si pozitionarea cat mai eficienta ale conductorilor in interior lui. Poti alege din modele diferite cu usi metalice sau cele dotate cu usi din sticla, disponibile in marimi diverse.

Tablouri modulare din PVC

In subcategoria tablourilor modulare din pvc vei gasi modele diferite de cofrete, care pot fi folosite atat pentru prize si butoane cat si pentru lampi indicatoare, etc. Ofera protectie maxima si izolare dubla pentru elemente care necesita protectie mai mare. Sunt produse de calitate, disponibile in diferite marimi, care sunt foarte rezistente la socuri, agenti atmosferici dar si la razele UV.

Cele mai vandute produse din aceasta categorie:

  • Tablou metalic cu usa sticla
  • Tablou metalic 300x400x200
  • Placa montaj 800×600

Showing all 220 results

Showing all 220 results