Gama Unica Allegro/Plus/Basic – eleganta discreta pentru fiecare camera

Stilul clasic al ramelor si intrerupatoarelor Top/Class vor oferi o discretie distincta incaperii in care sunt instalate. Vor fi in armonie perfecta cu designul incaperii, oferind totusi mici detalii distincte. Cu ajutorul gamei Top/Class creativitatea nu are limite. Asorteaza aceste aparataje minunate cu personalitatea casei tale. De la bucatarie la dormitor si baie, Top/Class iti va oferi cel mai potrivit aparataj.

Beneficii

Aceasta gama disponibila in magazinul nostru sunt disponibile rame simple cu un singur bloc, pana la rame de 5 posturi. Aceste rame sunt disponibile in culori discrete, oferind o eleganta sublima fiecarei camere. Prizele Unica Basic sunt prize de calitate, fabricate din elemente cu o durata de viata foarte lunga.

Bucurati-va de optiunile disponibile in gama Unica; de la stiluri in culori stralucitoare, cu forme accentuate, la stiluri tinere, proaspete si moderne, precum si la stiluri sobre, atemporale, luxoase si elegante. Lasati stilul sa va reflecte personalitatea. Numeroase combinatii de functii , de la intrerupatoare si prize pana la functii de reglare si programare atent concepute pentru o utilizare cat mai prietenoasa. Toate mecanismele se pot monta in rame multiple , pana la 4 functii de 45×45 mm sau 8 functii de 22.5×45 mm , pe orizontala sau verticala. Cu cele 150 de functii , Unica permite cea mai mare variatate de solutii, de la cele mai traditionale pana la cele mai avansate. Cu un finisaj alb, fildes, aluminiu sau culoarea grafitului la toate insertiile completate cu 5 tipuri diferite de rame -Basic, Allegro, Plus, Top- Unica permite un fisiaj perfect al instalatiei electrice si confera distinctie oricarui spatiu in care sunt montatate , fiind in armonie cu stilul care se doreste sa fie imprimat.