Gama de aparataje Valena Life – aparataje de calitate

Valena Life este o gama sofisticata de aparataje de la Legrand. Valena Life vine cu cel mai contemporan design, cu functionalitati inovatoare care iti usureaza viata.

Valena Life: design suplu si contemporan

Designul intrerupatoarelor, prizelor si butoanelor Valena Life imbina formele moderne si suple cu usurinta de utilizare. Formele patrate a produselor Valena Life sunt perfecte, create cu mare atentie la detalii si vor completa perfect orice locuinta, de la locuinte cu un stil mai clasic si pe cele cu stil modern, mai contemporan. Finisajele acestor produse sunt atemporale, vor completa estetic orice spatiu si orice varianta de design.

Valena Life: funcionalitati benefice si rapide

Langa beneficiile lor estetice Valena Life vine si cu functionalitati de nelipsit. Prizele si intrerupatoarele Valena Life sunt dotate cu mechanisme sigure, rezistente. Sunt fiabile si garanteaza performante sporite. Montarea lor este mai usoara ca niciodata. Fiecare component ajuta instalarea rapida si sigura. Sunt dotate cu sisteme de gheare cu dinti duble care asigura o prindere mai eficienta si rezistenta marita la smulgere. Sunt ideale atat pentru conductoare rigide, cat si pentru flexibile. Sunt fiabile, asigura conexiune garantata pe termen lung.