Gama Living Light

O combinatie rafinata de forme, culori, materiale si suprafete care satisfac toate gusturile: de la minimalist la sofisticat, de la traditional la indraznet.

FORMA SI FUNCTIE
FACETI CUNOSTINTA
CU UN ASPECT IMPECABIL

Design-ul si tehnologia se imbina in forma perfecta AIR, o inovatie absoluta LIVINGLIGHT. Cu o grosime mai mica de 6.75 mm si o selectie eleganta si exclusiva a finisajelor si materialelor, LIVINGLIGHT AIR reprezinta nivelul superior al inovatiei LIVINGLIGHT in ceea ce priveste design-ul si aspectul.

Seria de rame eliptice ofera un numar nelimitat de posibilitati datorita noilor finisaje ale materialelor si combinatiilor de culori,care fac posibila descoperirea celei mai potrivite solutii pentru locuinta dumneavoastra.
Doar marii clasici se pot reinventa in timp ce pastreaza stilul care le-a conferit unicitate de-a lungul timpului.Ramele rectangulare LIVINGLIGHT sunt clasice dar care tin pasul cu cele mai moderne stiluri datorita abordari tot mai inteligente si a solutiilor functionale.
La Bticino tehnologia se intalneste cu stilul datorita noilor intrerupatoare AXIALE si noul design al intrerupatoarelor traditionale basculante adaugand si lumina LED care sa satisfaca toate necesitatile cu stil.