Gama de aparataje Niloe de la Legrand – solutie completa, functionalitati inovative

Gama de aparataje Niloe ofera o gama de produse cu functionalitati inovative, potrivite atat pentru tine cat si pentru mediul inconjurator. Timpul necesar de instalare pentru fiecare produs Niloe este mult mai redusa, datorita technologiei folosita la crearea acestora. Sunt produse rezistente cu un design elegant.

Functii

In magazinul nostru, gama Niloe de la Legrand cuprinde aparataje precum varioatoare, prize, butoante si intrerupatoare. Aceste produse sunt rezistente, flexibile si adaptabile pentru orice instalatie. Intrerupatoarele Niloe au suporturi plastici, care sunt la fel de rezistente precum suporturile metalice.

Aceasta technologie permite instalarea usoara si pe pereti neuniforme, sunt izolate termic. Ofera instalatie mai simpla, sigura si mai usoara. Intrerupatoarele si prizele au locuri pentru fixare cu gheare, se pot fixa si cu suruburi. Ramele multipost pot fi instalati atat pe vertical cat si pe orizontal, avand loc pentru pana la 5 posturi.

Ramele de suport din prizele si intrerupatoarele Niloe pot fi unite cu ajutorul reglajelor de fixare. pentru instalatiile multipost. Permit si schimbara usoara, ramele pot fi inlaturate fara a inlatura placa mecanismului.

Aparatajele Niloe au un design elegant si suplu cu linii usor curbate, finisaj lucios si culori foarte moderne.