Aparataje Legrand Forix – solutii complete si versatile pentru toate aplicatiile

Forix este o gama versatila de aparataje, care sunt ideale pentru diferite aplicatii. In aceasta gama de produse de la Legrand vei gasi produse care iti vor oferi solutii complete atat pentru aplicatii rezidentiale cat si pentru sectorul serviciilor sau a spatiilor comerciale. Gama versatila de aparataje Forex este disponibila in diferite modele pentru a asigura o solutie completa care indeplineste toate cerintele.

Aparataje Forix – design placut si modern

Forix contine produse de calitate, cu un design atragator si modern. Aparatajele Forix din magazinul nostru, elda.ro au un finisaj lucios, sunt disponibile in doua culori moderne: alb si fildes. Aceste culori vor completa perfect locul in care doresti sa le aplici, indiferent de culoarea acestuia. Formele lor moderne si fine completeaza perfect un apartament modern sau un spatiu comercial.

Aparataje Forix – instalare usoara si sigura in conformitate cu standardele in vigoare

Intrerupatoarele si prizele Forix sunt foarte usor de instalat. Mecanismul lor a fost creat in conformitate cu ultimele standarde in vigoare. Sunt sigure, nu permit contactul degetului cu partile care se afla sub tensiune, sunt usor de fixat si permit trecerea corecta a cablurilor. Conductoarele vor putea fi conectati usor, au spatiu necesar in interior pentru instalarea cablurilor. Structura acestor produse este una rigida si rezistenta, elementele aparatajelor sunt fixate cu placi in cleme. Prizele duble si tripla de la Forix sunt versatile: se pot instala in pozitie orizontala si verticala, deoarece contactele lor sunt orientate la 45 de grade. Intrerupatoarele Forix sunt dotate cu iluminari LED care nu numai ca sunt mai rezistente decat iluminarile incandescente, au si un consum de energie mai redusa.