Regulament Voucher Promotional

Art. 1. Organizatorul

Organizatorul este: Levirom SRL cu sediul social in Strada Traian Vuia 141C, Cluj-Napoca, Romania. avand cod unic de inregistrare RO17000013, numar de inregistrare la Registrul Comertului J12/4379/2004, tel: 0364710261.

Art. 2. Drept de participare

La aceasta promotie pot participa persoane fizice, avand varsta de cel putin 18 ani la data desfasurarii campaniei; pentru persoanele sub această varsta este necesar acordul scris al parintilor.

Art. 3. Procedura de participare la promotie

Codul cuponului este utilizabil o singura data per utilizator unic.

Codurile promotionale pot fi folosite exclusiv in momentul plasarii comenzii, acestea nu pot fi folosite pentru a reduce valoarea comenzii dupa ce aceasta a fost plasata.

Promotiile pe www.elda.ro nu se cumuleaza, reducerea cea mai mare primeaza.

Acest lucru este valabil pentru orice forma de reducere (coduri promotionale, vouchere cadou, reduceri procentuale de pe site, etc) ca regula, cu exceptia situatiilor in care este mentionat altfel in promotie.

De asemenea, in cazul existentei unor vouchere procentuale, detinatorul unui asemenea voucher nu poate beneficia de reducerea cumulata conferita de aplicarea voucherului procentual la reducerea deja existenta in cadrul unei promotii.

Promotia se va desfasura conform informatiilor primite prin newsletter si, de asemenea, prezentate pe website-ul www.elda.ro , iar clientii pot participa prin plasarea unei comenzi in categoria participanta la promotie, in perioada in care aceasta este in curs de desfasurare.

Participantii raspund de corectitudinea datelor introduse.

Art. 4. Conditii de validitate

Pentru ca o achizitie sa fie considerată valida, aceasta trebuie să indeplineasca simultan urmatoarele conditii:

a)Participantii sa indeplineasca drepturile de participare de la art. 2 si art. 3;

b)Participantii sa se inregistreze valid (sa fie autentificati in contul de utilizator elda.ro) si sa plaseze comenzile in perioada in care promotia este activa.

Art. 5. Protectia datelor personale

Prin participarea la aceasta promotie, participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. Participarea la promotie implica acceptul participantilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de Levirom SRL in scopul unor potentiale informari ulterioare din partea companiei noastre. Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct al Levirom SRL. La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe adresa sediului de lucru al Levirom SRL – Cluj-Napoca, strada Traian Vuia 141C – organizatorul se obliga:

-sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

-sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

-sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

Art. 6. Prevederi generale

· Voucher = cod promotional, cupon promotional.
· Fiecare voucher este identificat printr-un cod de voucher si are diverse cerinte pentru a fi valid si aplicabil. Va rugam sa verificati cu atentie toate detaliile si informatiile de pe voucher astfel incat discountul sa va poata fi acordat.
· Valoarea cuponului este specificata pe acesta.
· Taxele de transport si manipulare se aplica oricarui produs achizitionat, indiferent de valoare daca in promotii, regulamente etc nu se prevede altfel. Astfel, daca un voucher impune o anumita valoare minima de achizitie a unor produse, taxele de transport, manipulare etc se aplica de asemenea si acestor produse. Un voucher nu se poate utiliza pentru a plati taxele, tarifele de livrare, manipulare sau alte servicii, cu exceptia cazului in care se convine altfel.
· Orice articol, indiferent de promotie va avea o valoare minima, elda.ro nu poate comercializa produse cu valoare zero.
· Clientul va achita impozitul la care este obligat prin lege in functie de promotie.
· Voucherele sunt valabile numai daca sunt folosite pe website-ul www.elda.ro.
· Voucherele interzise de lege vor fi considerate nule.
· Voucherele nu sunt destinate revanzarii si nu pot fi convertite in bani.
. Voucherele nu pot fi inlocuite in cazul in care sunt pierdute, furate sau distruse.
· Toate prevederile referitoare la frauda, mentionate pe website-ul www.elda.ro sunt pe deplin aplicabile in ceea ce priveste fraudarea legata de vouchere iar tentativa de frauda va fi adusa la cunostinta organelor abilitate.

Conditii de aplicare
· Fiecare voucher va fi limitat astfel incat nu se admit mai multe vouchere de pe o adresa de IP/de pe aceeasi adresa.
· Orice promotie la care se aplica vouchere de reducere se limiteaza la un singur voucher per persoana fizica sau persoana juridica (identificat ca si client / utilizator / user).
· Fiecare voucher este limitat la o singura utilizare si are valabilitate pentru o perioada limitata de timp, astfel cum se va mentiona in termeni si conditii aferente, in mailul de oferire a voucherului si in contul de utilizator sectiunea “vouchere”, sau cum se mentioneaza in fiecare promotie/oferta in parte.
elda.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau anula aceste vouchere in orice moment, cu anuntarea prealabila a clientilor.
· Niciun voucher nu poate fi aplicat altor promotii/oferte cu exceptia celor strict mentionate in oferta respectiva.
· In cazul in care produsele pentru care a fost acordat voucherul si pentru care clientul s-a calificat la acordarea promotiei nu au fost achizitionate, voucherul nu poate fi aplicabil. De exemplu, voucherele acordate pentru anumite produse care ulterior sunt anulate/returnate de catre client nu pot fi considerate valide, acestea avand efecte numai ca reducere aplicata acelor produse efectiv platite.
· Voucherul se aplica numai produselor/categoriilor mentionate in mod expres ca fiind eligibile in promotie. Produsele care sunt excluse din promotie sunt comunicate in termeni si conditii sau in anumite regulamente sau oferte speciale in sectiunea “exceptii”. Aceste exceptii includ produse care prin lege nu se pot vinde cu discount.
· Ofertele promotionale nu se pot cumula in aceeasi comanda. Doar un singur voucher de reducere se poate folosi per comanda.
· In cazul comenzilor care contin mai multe produse, valoarea voucherului de reducere este alocata fiecarui produs in dependenta de valoarea ponderata a acelui produs din valoarea totala a comenzii, excluzand taxele de transport, manipulare si alte servicii.
· Orice voucher va fi valabil incepand cu data aplicarii acestuia ca reducere la comanda deja efectuata. Un voucher nu se poate aplica pe o comanda plasata in trecut.

ÎNTRERUPEREA, MODIFICAREA, SUSPENDAREA SI INCETAREA CAMPANIEI

In orice moment, in cazul in care Organizatorul decide, prezenta Campanie poate fi întrerupta, modificata, suspendata sau poate înceta.

De asemenea, Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica datele si durata Campaniei. Acest lucru va fi facut public. Oricare dintre actiunile mai sus mentionate va fi adusa la cunostinta publicului prin publicarea pe website-ul www.elda.ro.

Prin inscrierea la prezenta promotie, participantii sunt de acord ca numele, adresa de e-mail si numarul de telefon indicat sa fie folosite pentru comunicari ulterioare despre ofertele speciale ale elda.ro si pentru newsletterul elda.ro.

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru datele incomplete sau necorespunzătoare din punct de vedere al conținutului, pentru validarea contului personal din www.elda.ro, fiecare participant la promotie fiind obligat sa completeze cu date corecte toate campurile afisate.

Pentru informatii suplimentare, puteti trimite email la: office@elda.ro sau puteti suna la numarul de telefon 0364710261