Gama Valena de la Legrand

Gama de aparataje Valena de la Legrand – combinatia inovatiei cu estetica moderna

Gama de aparataje Valena implineste toate dorintele celor care iubesc viata moderna. Aceasta gama versatila de intrerupatore, prize si butoane moderne sunt create pentru a indeplini toate cerintele unei locuinte. Sunt niste accesorii cu design remarcabil care pe langa functionalitatea lor ofer si un aspect aparte, un finisaj atragator pentru orice spatiu. Gama Valena de la Legrand combina culorile moderne si aspectul elegant cu calitatea remarcabila a materiilor.

Gama Valena de la Legrand este o colectie care a fost creata cu foarte multa atentie si la cele mai mici detalii. Daca preferi un design mai discret, aceste aparataje vor fi pe placul tau. Valena indeplineste si cerintele celor care prefer culorile si stilurile mai moderne.

Intrerupatoarele Valena permit montarea ramelor orizontale dar si verticale, de la 2 la 5 posturi. Vor fii cele mai frumoase accesorii ale casei tale cu siguranta. Este o colectie care prezinta standardele Legrand, avand in prim plan tendintele clasice. Imbina perfect simplicitatea cu eleganta si eficienta. In magazinul nostru veti gasi aparataje pentru iluminat, incalzire si conexiune la Internet.

Prizele Valena RJ45 sunt rezistente la apa, ideale pentru a fi instalate in bai sau bucatarii. Ofera o utilizare confortabila si instalarea simplificata, mai rapida. Aparatajele Valena de la Legrand au suporturi metalice rezistente, scheme electrice pentru cablare usoara, ghearele din structura acestora sunt ascuse si nu ranesc mainile. Ritmul de instalare a acestor aparataje va fi mult mai rapida.