Gama Unica Allegro de la Schneider Electric

Aparataje Unica Allegro – micile detalii care conteaza

Chiar daca nu le acordam atentie prea mare, micile detalii din viata noastra au o importanta majora. La fel este si in cazul aparatajelor, care sunt defapt detalii electrice a casei noastre in care ne petrecem zilele, sau a biroului in care lucram. Gama de aparataje Unica Allegro de la Schneider Electric din magazinul nostru vine cu solutii inovatoare, moderne pentru orice incapere. Unica Allegro este o gama de aparataje cu influente italiene. Cu ajutorul acestor aparataje ai nenumarate combinatii. Nu numai ca ofera o atmosfera eleganta casei tale, au si functii benefice care va face viata familiei tale mult mai usoara.

Controleaza lumina – cu Unica Allegro

Intrerupatoarele Unica Allegro se remarca atat prin design cat si prin functionalitate. Sunt produse de calitate inalta, care usurez instalarea si vor functiona perfect. Rafinament si optiuni de functionare tentant de comoditate. Ramele cu forme rectangulare si colorate ofera distinctie mediilor unde sunt instalate. Sunt compuse din materiale rezistente la lumina, la razele UV, permit montarea sub sau pe tencuiala si au grad de protectie IP 20.
Pentru a gasi cel mai potrivit intrerupator, iti oferim diferite modele in magazinul nostru, din gama Allegro Unica. Poti alege din modele:

Pentru siguranta completa casei tale, cea mai buna alegere este instalarea detectoarelor de miscare. In detectoarele de miscare Unica Allegro au senzori care vor aprinde lumina la orice miscare. Au un unghi de detectie foarte mare, aprind lumina la fiecare pas, protejand astfel locuinta ta de musafiri neinvitati. Tot in aceasta gama vei gasi prize pentru diferite sisteme electrice precum prize pentru TV, prize pentru internet sau prize simple pentru energie electrica. Le poti instala cu suporti puternici de fixare Zamac tot de la Unica Allegro.

    Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.