Gama de aparataje Cariva – stilul modern imbinat cu fiabilitate

Gama de aparataje Cariva de la Legrand ofera o solutie completa in instalatii. Iti ofera o mana de ajutor care o sa simplifice incredibil lucrarile de instalatie. Stilul acestor aparataje se va integra foarte usor in orce spatiu, oferind un aspect modern si atragator.

Aparataje Legrand Cariva – finisare si calitate impecabila

Gama de aparataje Cariva iti pune la dispozitie doua stiluri moderne: finisaje in culori de alb si fildes. Oricare model ai alege, aceasta cu siguranta se va potrivi spatiului in care vrei sa le instalezi. Culorile aparatajelor sunt placute si se vor potrivi atat spatiilor moderne cat si spatiilor mai clasice. Pe langa faptul ca sunt moderne si creaza o finisare impecabila, iti ofera si o modalitate de instalare mult mai simpla. Intrarupatoarele si prizele Cariva de la Legrand sunt create din materiale de calitate: suprafata lor impiedica depunerea prafului si sunt foarte rezistente la zgarieturi.

Aparataje Legrand Cariva – instalatie simpla si usoara

Ramele si intrerupatoarele Cariva din magazinul nostru sunt foarte usor de instalat. Au un mecanism compact care permit marirea spatiului si ofera spatiu pentru cabluri. Asigura si flexibilitate: se pot instala atat cu gheare cat si cu suruburi. Mecanismele de instalare sunt identificate precis cu marcaje clare, sunt prevazute cu borne cu conexiune automata, sunt ideale atat pentru conductor rigid cat si pentru cel flexibil, cu sectiune de pana la 2.5 mm. Intrerupatoarele Cariva sunt dotate cu suport metalic de fixare, care vor permite montarea fara a deforma structura mecanismului.