Detectoare de miscare Argus de la Schneider Electric – siguranta maxima

Cu ajutorul detectoarelor de miscare performante Argus nu va trece nimeni de tine, fara sa stii. Gama detectoareelor de miscare Argus au numeroase beneficii. Un avantaj important al acestora este ca iti ofer lumina intr-o clipa atat in incaperile indepartate cat si in locurile unde nu sunt instalate intrerupatoare. Un alt beneficiu a acestori senzori de miscare este ca vor pune in lumina reflectoarelor musafirii neinvitati. Acesti senzori de miscare Argus sunt dotati cu elemente de calitate superioara si folosesc o technologie de ultima generatie pentru a oferi cea mai buna functionalitate.

Supraveghere continua si solutie potrivita pentru orice aplicatie

Gama Argus de la Schneider Electric iti pune la dispozitie diferite modele de detectoare de miscare, care pot fi montate pe suprafete diferite. Aceste detectoare vor ilumina si cele mai mici spatii, doar atunci cand ai nevoie de aceasta. Pot fi reglate dupa sensibilitate, pot fi montati atat pe plafon cat si pe tavan, atat in exterior cat si in interior. Au un unghi de detectie intre 70 si 360 de grade si sunt dotati cu lentile moderne, de inalta rezolutie care permit detectare perfecta. Acesti senzori se pot instala foarte usor, au loc suficient pentru cablare usoara, fara probleme.

Economiseste bani si energie cu senzoarele de miscare Argus

Merita sa investesti in detectori de miscare Argus, deoarece aceasta iti vor economisi energie si bani, oferind illuminat doar atunci cand este necesar. Cumpara enzoarele de miscare Argus din magazinul nostru, Elda. Vor arata valoarea baniilor cheltuiti cu siguranta!