Ciocane demolatoare si rotopercutoare de calitate pentru electricieni.

Magazinul nostru iti pune la dispozitie o gama variata de ciocane demolatoare si ciocane rotopercutoare.

Descopera produsele noastre din aceasta categorie. Aici gasesti unelte cu performanta ridicata, ideale pentru diferite lucrari de constructii si lucrari electrice. Fiecare scula electrica din aceasta categorie se remarca prin functionare perfecta si o durata de viata indelungata.

Ciocane demolatoare

Alege un ciocan demolator puternic cu forta mare de indepartare al materialului. Aceste modele moderne de ciocane demolatoare sunt realizate din materiale de calitate superioara, au un design robust si puternic. Pot fi folosite usor si transportate simplu. Sunt dotate cu mechanism puternic si au o durabilitate ridicata, permitand o folosire indelungata.

Iti punem la dispozitie produse de la branduri renumiti precum Bosch, Makita sau Dewalt.

 

Cele mai populare modele de ciocane demolatoare din magazinul nostru:

  • Ciocan Demolator Compact 550w Makita
  • Ciocan Demolator SDS Bosch 1150W
  • Ciocan Demolator Dewalt

Ciocane rotopercutoare

In magazinul nostru gasesti ciocane rotopercutoare profesionale la un pret accesibil. Iti oferim produse cu performanta maxima si o durata de viata indelungata. Alege cele mai bune ciocane rotopercutoare din modele moderne ale brandurilor renumite.

Cele mai populare modele de ciocane rotopercutoare de pe Elda.ro:

  • Ciocan Rotopercutor Makita 800W
  • Ciocan Rotopercutor Dewalt 800 W
  • Ciocan Rotopercutor Bosch 850W

Filtreaza produsele noastre pentru a gasi cea mai potrivita unealta preferintelor tale. Poti cauta produsele in functie de pret, brand, putere, alimentatie sau turatie. Comanda din magazinul nostru un rotopercutor sau un ciocan demolator superior si beneficiezi si de garantie.

Showing all 14 results