Bormasini (masini de gaurit) pe Elda.ro

Cauta printre diferite modele de bormasini de gaurit electrice in aceasta categorie.

Masina de gaurit este o unealta indispensabila care te poate ajuta intr-o gama larga de activitati. Cand alegi o bormasina, este foarte important sa alegi un produs de calitate foarte buna. O bormasina de calitate te va ajuta foarte mult: iti va usura munca si va fi o unealta pe care o vei putea folosi pentru o perioada lunga de timp. O masina de gaurit sau bormasina cu adevarat buna este usoara, usor de folosit si functioneaza perfect la fiecare folosinta, exact asa cum doresti. Fie ca doresti o bormasina cu acumulator sau una cu fir, in magazinul nostru gasesti produse de la cei mai renumiti producatori. Alege din gama noastra o unealta care ti se potriveste cel mai bine.

Bormasini compacte si rezistente pentru rezultate cat mai bune

Fiecare unealta din magazinul nostru are un design robust, este compact si rezistent. Iti oferim produse de calitate care iti asigura o experienta excelenta la folosinta. Filtreaza produsele dupa pret, pentru a gasi masina de gaurit la cel mai bun pret pentru bugetul tau. Poti cauta produsul perfect in functie de turatie sau tip de alimentare. Pentru fiecare unealta iti oferim si 24 luni garantie pentru ca tu sa fii complet multumit cu ceea ce cumperi de la noi. In aceasta categorie poti alege bormasini de la branduri mari precum Makita sau Dewalt.

Cateva dintre cele mai populare modele de bormasini din magazinul nostru:

  • Masina de gaurit Makita cu acumulator 14 V
  • Masina de gaurit Dewalt 710W
  • Bormasina Makita 10.3V

Masini de gaurit cu acumulator

In aceasta categorie vei gasi si bormasini cu acumulator. Bormasinile electrice au un avantaj foarte mare. O bormasina cu acumulator nu trebuie cuplata cu fir la priza si il vei putea folosi si in spatii mai mici sau pentru colturile greu accesibile. Daca optezi pentru o masina care este dotata cu un acumulator, si nu are fir care te poate incurca in manevrarea sa, iti oferim bormasini cu acumulator la un pret avantajos in principiu din gama noastra de modele Makita.

Showing all 4 results

Showing all 4 results