Corpuri de iluminat

Ti-ar placea o lampa de birou moderna care ar oferi un nou stil biroului tau? Doresti sa schimbi corpurile de iluminat vechi pentru casa ta nou-renovata? Cauti sursa de iluminat ecologic care te vor ajuta sa economisesti o multime de bani? Elda.ro iti ofera o mana de ajutor. Folosind gama noastra de produse poti crea propria ta atmosfera luminoasa.

In magazinul nostru, Elda.ro, vei gasi cele mai moderne surse de iluminat exterior, surse de iluminat interior dar si toate accesoriile necesare pentru sisteme de iluminat atat pentru spatii mai mari precum birourile cat si pentru spatii mai mici, cum ar fi o camera pentru copii.

Infrumuseteaza-ti biroul cu ajutorul luminii si a lampilor de birou!

Lumina potrivita poate stimula productivitatea, ajuta activitatile profesionale si ofera o atmosfera placuta. In aceasta categorie vei gasi aparente si lampi atragatoare pentru birouri, corpuri de neon in diverse dimensiuni si technologii. Incastratele si corpurile de iluminat cu led vor oferi un aspect profesional si modern birourilor sau spatiilor mai mari, economisind in acelasi timp bani si energie.

Pentru exterior este disponibila o gama diversificata de proiectoare de calitate, fie cu led, cu halogen sau cu senzor. Sunt produse de cea mai buna calitate, din materiale rezistente si dure special create pentru exterior.

Cele mai moderne modele de lampi de birou pe Elda.ro:
Lampa birou lebada rosie
Lampa birou lebada alba
Lampa birou lebada neagra

Infrumuseteaza-ti casa cu lumina personalizata

Lumina este sufletul locuintei noastre. Alegerea iluminatului camerelor este un moment important care necesita timp si atentie deosebita. Camera de zi, dormitorul, baia sau camera copiilor au functii diferite si au nevoie de iluminat diferit. Langa iluminatul general, avem nevoie de lampi si surse diferite de lumina.

Camera de zi este locul unde ne petrecem cel mai mult timp impreuna cu familia si prieteni. Este important ca acest loc sa aiba o lumina care va oferi o ambianta potrivita si armonioasa. Dormitorul la fel trebuie sa aiba o lumina calmanta si comfortabila, care asigura odihna potrivita. Este important ca lumina biroului din casa sa ajuta concentratia.

Pentru a asigura lumina potrivita pentru fiecare spatiu a casei tale, technologia Philips Hue iti va oferi o solutie completa si moderna. In magazinul nostru vei gasi intreaga gama Philips Hue.

Showing all 281 results

Showing all 281 results