Termen de utilizare

1. Definitii:
1.1. In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:
MARCI INREGISTRATE: reprezinta marcile inregistrate ale S.C. LEVIROM S.R.L., cum ar fi, dar fara a se limita la denumirile ELDA.
SITE: reprezinta SITE-ul Internet apartinand LEVIROM, care se afla la adresa www.elda.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite / asigurate de catre LEVIROM.
LEVIROM: reprezinta societatea LEVIROM S.R.L., cu sediul in Cluj-Napoca, Str. Traian Vuia, nr.141C, jud.Cluj, inregistrata la Registrul Comertului Cluj sub nr. J12/4379/2004 si avand Codul Unic de Inregistrare 17000013, atribut fiscal RO.
UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare;
UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii LEVIROM.

2. Continutul Site-ului:
2.1. Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre LEVIROM, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor sai cat si alte informatii considerate de LEVIROM ca fiind de de interes pentru UTILIZATORI.
2.2. Informatiile sunt puse la dispozitia UTILIZATORILOR de regula, in mod gratuit. LEVIROM isi rezerva dreptul de a implementa anumite servicii pe SITE ce vor fi oferite contra cost UTILIZATORILOR.
2.3. LEVIROM este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continurului acestuia precum si asupra tuturor Marcilor inregistrate in numele si publicate pe SITE
UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale LEVIROM, prevazute de legislatia in vigoare.

3. Utilizarea SITE-ului:
3.1. UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze SITE-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

4. Limitarea raspunderii LEVIROM S.R.L.:
4.1. Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate / puse la dispozitie de producatori si/ furnizori si LEVIROM nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.
4.2. Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp mentionata / in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.
Preturile afisate pe SITE nu sunt identice cu cele din magazinul LEVIROM, astfel pot aparea diferente intre pretul produsului afisat pe SITE si cel afisat in magazinul LEVIROM. Comenzile a caror produsele comandate pe SITE au pret mai mic decat cel afisat in magazinul LEVIROM raman valabile si vor fi onorate in ordinea inregistrarii lor pe SITE si in functie de limita stocului disponibil pentru fiecare produs din comanda.
Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil. In cazul epuizarii stocului reprezentantul ELDA va oferi alternative prin prezentarea comandarea produselor de la furnizori cun un termen de livrare sau a altor produse asemanatoare ca si aspect si specificatii tehnice cu produsul comandat al carui stoc s-a epuizat.
4.3. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.
4.4. Un produs la precomanda este un produs ce urmeaza sa fie lansat si poate fi achizitionat inainte de lansare. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica fara preaviz data de lansare si pretul produsului. Produsele la precomanda se adauga in cos in acelasi fel ca orice alt produs din magazinul online. Facand o precomanda, va asigurati ca veti primi produsul imediat dupa lansare si ca veti beneficia de un pret foarte bun. Produsele aflate la precomanda vor fi livrate, de obicei, in ziua lansarii sau in maxim 24 de ore de la lansare. Exista posibilitatea ca produsele sa fie livrate de producator in ziua lansarii, situatie in care livrarile incep in momentul in care produsele sunt disponibile. Precomenzile se achita in acelasi mod ca si o comanda normala, prin oricare din metodele de plata acceptate. In oricare dintre situatii (plata la livrare sau plata online) este necesar sa asteptati confirmarea telefonica sau pe email din partea unui operator, in momentul in care produsul devine disponibil.
Puteti renunta in orice moment la o precomanda. Daca aceasta din urma a fost deja achitata, puteti opta pentru returnarea sumei sau creditarea contului dvs in vederea unei alte comenzi.
4.5. LEVIROM isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE.
4.6. Orice problema cauzata de produsele si / serviciile prezentate pe SITE se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre UTILIZATOR.
4.7. LEVIROM nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.
4.8. ELDA nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesare anumitor link-uri publicate pe Site.

5.0. Utilizarea Browserului Internet. LEVIROM garanteaza utilizarea optima a Site-ului prin utilizarea minim a Internet Explorer 6.

6.0. Va informam ca eventualele reclamatii privind deficientele estetice ale produselor, vor fi luate in considerare si vor fi analizate doar daca acestea se reclama in primele 48 ore de la momentul receptiei produsului.