Gama UNICA TOP – alege armonia

Cand decoram casa noastra, de cele mai multe ori nu acordam atentie necesara detaliilor mici. Chiar daca nu le credem atat de importante, aceste aparataje mici au un rol destul de mare in stilul si personalitatea casei tale. Un aparataj bine ales poate imbunatati stilul fiecarei camere. Aparatajele din gama Unica Top au forme si linii fine, care vor oferi un look elegant si distinct spatiului in care sunt instalate. Gama de Aparataje Unica Top de la Schneider Electric ofera solutii complete in controlarea luminei, temperaturii, alarme etc. si iti vor face viata de zi cu zi mult mai confortabila si eficienta.

Poti imbina diferite culori, materiale sau stiluri pentru a gasi combinatia perfecta. Au un design atemporal, modern care vor da o stralucire distincta oricarui spatiu. Cu ajutorul variatoarelor Unica Top tu detii controlul maxim asupra luminii si temperaturii casei tale. Poti regla lumina necesara in functie de activitatile pe care il faceti si sa definesti cea mai placuta temperatura cu o singura miscare. Creeaza cea mai calda si placuta atmosfera pentru fiecare incapere a locuintei tale cu ajutorul aparatajelor Unica Top.

Cu prizele Unica Top esti mereu conectat

In zilele noastre nu mai putem imagina viata fara energie electrica, sau sa nu mai fim conectati continuu pe internet. Cu ajutorul prizelor versatile de la Unica Top vei gasi informatie si energie acolo si atunci cand ai nevoie. Prizele de TV sau telefon pot fi instalate oriunde iti trebuie. In oferta magazinului nostru vei gasi diferite modele de prize pentru televizoare, telefoane, internet, prize simple si prize cu capac. Alege modelul potrivit in culoarea care se va potrivi cel mai bine atmosferei casei tale.


Aparataje