Aparataje Living Light – design-uri cu valori adevarate

Living Light este o gama noua de aparataje, care introduce functii noi si inovatoare. Formele si aspectul aparatajelor Living Light creaza o combinatie impecabila. Forme, culori, suprafete si materiale rafinate – combinatii pentru toate gusturile. De la desing-uri contemporane la clasice, de la stiluri minimaliste la stiluri sofisticate, Living Light este rezultatul celor mai bune tendinte.

Aparatajele Living Light – design-uri pentru toate gusturile

Aceasta gama de aparataje iti pune la dispozitie intr-o singura gama trei tipuri de finisaje de baza: Antracit, Alb si Aluminiu, si trei diferite forme: Air, Eliptice, Rectangulare.

Ramele Living Light Air – combinatiile perfecte ale technologiei si a finisajelor extrafine

Designul Living Light Air imbina cele mai moderne technologii cu forme perfecte. Specialitatea acestor produse consta in formele lor exclusiviste. Aparatajele Living Light Air au o grasime de numai 5 mm. Aceasta forma speciala este completata de materiale si finisaje extrafine. Living Light Air vine cu suprafete atent tratate si technologie laser, au suprafete foarte placute la atingere si culorile raman la fel de puternice si cu trecerea timpului. Gama Living Light Air iti pune la dispozitie trei feluri de rame:

  • rame Living Light cu finisaj decor (Grecesc, Frunze, Dungi, Retea)
  • rame Living Light cu finisaj stralucitor (Petrol, Palladium, Auriu satinat, Nichel satinat)
  • rame Living Light cu finisaj neutru (Lava, Alb perlat, Moonlight silver)

Ramele Eliptice Living Light – posibilitati nelimitate

Ramele Eliptice Living Light iti ofer nenumarate posibiliati, ca tu sa gasesti cea mai potrivita combinatie de culori pentru locuinta ta. Descopera culorile moderne a aparatajelor si ramelor Eliptice Living Light. Combina doua culori care se asorteaza perfect si vor fi in armonie perfecta cu stilul incaperii, materialul mobilei sau culorile peretilor la care sunt instalate. In aceasta gama vei gasi finisaje naturale, in culori de lemn, finisaje moderne in culori metalice si stralucitoare pentru un efect extra lucios.

Rame Rectangulare Living Light – clasicul reinoit

Pentru cei care prefera liniile mai clasice, ramele si intrerupatoarele Rectangulare Living Light vor fi o alegere ideala. Aceste rame deosebite vin cu linii stricte, elegante, oferand un aspect clasic incaperii in care sunt instalate. Totodata acest stil clasic este in armonie perfecta cu tendintele actuale, tin pasul cu cele mai moderne designuri.

Intrerupatoarele Living Light – designul se intalneste cu functionalitatea impecabila

Intrerupatoarele Living Light ofera cele mai bune experiente. Sunt intrerupatoare frumoase si sunt dotate cu mecanisme care ofera o experienta impecabila. Sunt dotate cu iluminare LED avand culoare eleganta de chihlimbar. Nu numai ca sunt in armonie perfecta cu orice culoare, au si beneficiul de economisirea energiei. Materialele intrerupatoarelor Living Light sunt izolate fonic necesita mai putina forta pentru actionarea butoanelor iar clickul la aprinderea luminii este mult mai silentios. Aceste intrerupatoare ofera cea mai buna performanta. Sunt dotate cu sisteme electromecanice basculante si axiale. Aceste mecanisme reduc folosirea materialelor metalice, totodata permitand economisirea energiei. Sunt mecanisme performante, ofera o fixare precisa, izolatie rezistenta, oferind in acelasi timp precizia miscarilor.

Creeaza din orice camera o incapere deosebita, cu ajutorul aparatajelor Living Light din magazinul nostru, Elda.ro.